avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1133 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită DUBLAREA LA PLATA A 2 ABONAMENTE , SIMULTAN ....
Discuție deschisă în Executare silită

DUBLAREA LA PLATA A 2 ABONAMENTE , SIMULTAN ....

deci in data de 18 noe 2012 am fost la trinity sa intreb ce pot obtine la prelungirea unui abonament cosmote , fiind client fidel al firmei de 10 ani , desigur agentul lor mi-a oferit un tel de 2,4 mil din 2,5 mil banii mei strinsi din puncte . conform unui articol din contract aveam voie sa fac noul contract cu 30 de zile inainte de terminarea vechiului contract , ceia ce si am facut , data intrari noului contract fiind 12 -12 -2012 , dar facut ca contract in data de 18-11- 2012 , iar vechiul contract termininduse la 12-12-2012. dar eu avind minute am vorbit minutele din vechiul contract ,acelea fiind platite de mine , dar baietii de la cosmote mi-au inchis contractul abuziv , si au intrat cu noul contract , care era la liber ,si am vorbit min pe care le avem , care la liber au facut 4 mil , si dupa aia mi-au inchis tel , tot abuziv . deci eu sint plauzibil de a-mi plati de 2 ori ceia ce am vorbit ,stiind ca am voie sa vorbesc pe min mele ... iar acum ma ameninta cu multe firme de egzecutare silita , pentru greseala lor , clara , pe care o pot demonstra cu acte ....multumesc anticipat pentru sfat .

nu mai scrieti cu majuscule !
Ultima modificare: Joi, 17 Martie 2016
gi-jane2, moderator

Alte discuții în legătură

Incalcare contract ? dianafilipescu dianafilipescu Este posibil sa cer ,incheierea\' unui contract de prestari servicii cu o firma de telefonie mobila, deoarece conf. art 18 din[b] O.G. 21/1992 [/b]nu m-au ... (vezi toată discuția)
Furnizorul de telefonie ameninta cu suspendarea serviciului de telefonie si plata dublului taxelor de interconectare SorinRO SorinRO Salut! Am abonament OPTIM NELIMITAT. Pe site-ul furnizorului scrie asa: \"Beneficii: NELIMITAT convorbiri in ORICE retea nationala, fixa sau ... (vezi toată discuția)
E legal sau nu?? vetx vetx as vrea sa stiu daca este legal din punct de vedere juridic ca o companie de telefonie mobila sa -ti schimbe tipul de abonament doar prin convorbire telefonica ... (vezi toată discuția)