avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... partaj judiciar, ce alta cale de atac dupa recurs ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

partaj judiciar, ce alta cale de atac dupa recurs respins ar m fi de ajutor?

fostul are o creanta,pe fond s-a hotarit ca din cele 8 loturi supuse partajarii,exact 2 pe care le-am cerut eu,au fost date partii adverse,cum mai pot inversa situatia,calculindu-se de expert ca cele 6 au valoare exacta cu cele 2 loturi, sau daca eu am vrut sa le rascumpar pe toate? va tine cont creditorul lui ca fostul a mai platit o suma consistenta,si i s-a facut poprire pe venit,in acest caz cine plateste impozitul,nu cel care a profitat,creditorul? plus ca au facut abuz,pe tot,el neavind alta sursa de venit.
Cel mai recent răspuns: rotaru ana , utilizator 15:58, 17 Martie 2016
Mai puteti formula caile de atac extraordinare:contestatie in anulare(art.503-508 NCPC) sau revizuire(art.509-513 NCPC)daca indepliniti conditiile prevazute de lege ptr.aceste cai extraordinare de atac.
multumesc,si completez cu faptul ce ma intriga de a plati si eu aceeasi suma de cheltuieli de judecata ,la fel ca debitorul,5000 lei,eu neavind nici o calitate/datorie fata de creditor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Posibile cai de atac impotriva unei sentinte definitive a curtii de apel bucuresti aaionut30 aaionut30 Pe scurt,avem cazul unei mame de nationalitate romana care are doi copii cu un cetatean italian.Cei doi nu au fost casatoriti legal dar copii sunt recunsocuti ... (vezi toată discuția)
Recurs carmen petrache carmen petrache Am castigat un proces cu banca pe fond,in apel a castigat pe tardivitatea apelului.....banca mai poate face RECURS???? (vezi toată discuția)
Forma de atac dupa apel Angelsy Angelsy Daca am pierdut la apel un proces pe litigii de munca, ce forma de atac mai am? Sentinta e definitiva. (vezi toată discuția)