avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Parola ITM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Parola ITM

buna ziua, am si eu o intrebare.....daca la firma sotului meu, doamna de la resurse umane nu mai este angajata, cum pot eu prelua toate atributiile si cum trebuie sa procedem in a-mi lua o parola de la itm, in cazul in care a mai fost luata o parola pe aceeasi firma???
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:56, 17 Martie 2016
1. Completarea registrului se face de catre una sau mai multe persoane nominalizate prin decizie scrisa de catre angajator.

In acest caz, angajatorul va emite o decizie privind desemnarea dvs ca persoana responsabila cu completarea si transmiterea registrului .

2. Obtinerea numelui de utilizator si a parolei se face la sediul inspectoratului teritorial de munca in a carui raza teritoriala angajatorul isi are sediul sau domiciliul, in baza prezentarii urmatoarelor documente:
a) solicitare scrisa pentru eliberarea numelui de utilizator si a parolei;
b) imputernicire semnata si stampilata de angajator, in cazul in care persoana care solicita obtinerea numelui de utilizator si a parolei este alta decat reprezentantul legal al angajatorului;
c) copie de pe certificatul de inmatriculare;
d) copie a actului de identitate al persoanei imputernicite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parola revisal Popescu Lorena Popescu Lorena buna ziua, cum obtin exact o parola noua pe o firma nou infiintata? am formularul completat, imputernicire, cui, buletin; trebuie sa fac o prima generare? (vezi toată discuția)
Eliberare parola revisal Contabilitate sector 4 evoCONTA Contabilitate sector 4 evoCONTA Am depus primul Revisal la o societate si au refuzat sa elibereze parola pentru transmitere online Revisal pe motiv ca nu am facut dovada persoanei desemnate ... (vezi toată discuția)