avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... asigurarea medicala dupa incetarea CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

asigurarea medicala dupa incetarea CCC

Buna seara! Sunt in concediu pentru cresterea copilului pâna pe 3 aprilie 2016 dupa care va urma o perioada in care nu voi realiza venituri. Intrebarea este cum voi proceda cu asigurarea medicala? Beneficiez de asigurare medicala intreaga luna aprilie,avand in vedere ca pe 3 aprilie termin concediul ptr cresterea copilului? Sau trebuie sa-mi fac asigurarea medicala de la inceputul lunii aprilie?
PS: la casa de asigurari trebuie sa astept cel putin 1h ptr o intrebare...poate ma ajutati dvs cu un raspuns rapid! Multumesc!

Alte discuții în legătură

Legislatia mamicilor-contract de munca pe perioada determinata laurasari_bv laurasari_bv Buna ziua,am si eu o intrebare la care nu stiu ce sa fac...anul trecut pe 25 iunie ma-m angajat ca si crupier cu contract pe perioada determinata...prima data ... (vezi toată discuția)
Trebuie sa am obligatoriu 6 luni lucrate inainte sa intru in concediu de maternitate de 126 zile? yuby yuby Buna ziua , Fiti draguri am si eu o intrebare referitoare la cazul meu . Sunt insarcinata am inceput serviciul in luna ianuarie 2012, 12 ianuarie dupa 2 ani, ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru crestere copilului Elena_Aurelia Elena_Aurelia Buna ziua,am o intrebare despre indemnizatia pt cresterea copilului,pe data de 10 aprilie 2016 va avea loc nasterea copilului meu si pe data de 9 aprilie 2016 ... (vezi toată discuția)