avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 337 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Calcul perioada detentie la eliberare conditionata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Calcul perioada detentie la eliberare conditionata

Buna ziua. Detinutul are 33 de ani si este condamnat la 5 ani si 2 luni. Cat are de executat cu 8 luni la an. Executa la zi din octombrie 2012. In cat timp va putea iesi la prima comisie de eliberare conditionata. Daca mai imi puteti spune ce acte trebuie sa depuna familia pt a l ajuta la E.C. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 19:25, 18 Iunie 2016
In luna martie 2016, ar fi trebuit ca pedeapsa sa fie considerata executata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cat executa efectiv un condamnat din pedeapsa de 4 ani cu executare ? stef56 stef56 din discutia cu un avocat a reiesit ca in romania se executa 8 luni la an si ca daca nu ai fost liberat conditionat mai devreme ( sa zicem la jumatate pentru ... (vezi toată discuția)
Liberare condiționata ionut_ghi ionut_ghi buna ziua!sotul meu a fost condamnat pt o perioada de 6 luni in data de 15.03.2017 a fost admis pt eliberarea conditionata abia pe 1.09.2017 afisarea a fost ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, sotul meu are o condamnare de 2 ani si 9 luni. are ... KvasMaria KvasMaria Buna ziua, sotul meu are o condamnare de 2 ani si 9 luni. Are pana acum 6 luni facute, munceste de 4 luni si este in regim semideschis. Intrebarea este cat ... (vezi toată discuția)