avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 751 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Schimbarea numelui luat la casatorie cu cel anterior, ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Schimbarea numelui luat la casatorie cu cel anterior, fara schimbarea starii civile

buna ziua,
va rog sa-mi spuneti daca pot sa imi schimb numele care il port in urma casatoriei cu cel anterior, fara a divorta si fara acurdul sotului. Am un baiat si vreau sa am acelasi nume cu el, in plus sunt o groaza de acte ce ar trebui sa le schimb si nu doresc acest lucru.
Ce ar trebui sa fac in acest sens?
Multumesc anticipat!

Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 20:29, 24 Martie 2016
e bine si asa=D>important este sa va schimbati numele:D
Ultima modificare: Vineri, 25 Martie 2016
Ares-3, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbarea numelui alinamovileanu1980 alinamovileanu1980 Sunt casatorita de un an si as dori sa stiu daca sotul meu ar putea sa si schimbe numele de familie, adica sa il ia pe al meu. Mentionez ca avem un copil care ... (vezi toată discuția)
Schimbarea prenumelui Marcelus1986 Marcelus1986 Ma numesc Marcellus Stefanescu, doresc sa imi schimb prenumele in Marcelus cu un singur \\"l\\" deoarece toate hartiile de la scoala de la banca de la lucru, ... (vezi toată discuția)
Schimbare de prenume anamariaruspaltinean anamariaruspaltinean Buna ziua si multumesc anticipat pentru raspuns. Locuiesc in Spania si as vrea sa- mi schimb prenumele. Cum as putea face fara sa merg in Romania si nu am ... (vezi toată discuția)