avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Deducere cheltuiele generate de infiintarea CMI
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Deducere cheltuiele generate de infiintarea CMI

Buna ziua!

Am nevoie de parerea specialistilor in urmatoarea problema.
In 2015 am renovat un apartament unde imi voi desfasura activitatea ca medic. L-am dotat si utilat conform cerintelor DSP.
La vremea renovarii apartamentului, nefiind inregistrat cu CMI, am cerut facturi unde am rugat sa se mentioneze CNP-ul, iar in fata numelui, acronimul DR, asa fiind sfatuit.
In luna Martie 2016 m-am inregistrat la Fisc ca persoana juridica, fiindu-mi eliberat CUI-ul. In Aprilie intentionez sa incep activitatea la cabinet si nu stiu daca facturile din 2015 generate de renovarea si infiintarea cabinetului, pot fi deduse.

Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Cabinet medical individual - medic cu activitate suspendata pentru cic doringhent doringhent Avem o situatie interesanta. Un cabinet medical individual care e incadrat la profesii liberale(medic dentist) are angajat un alt medic cu carte de munca. ... (vezi toată discuția)
Renovare imobil pers. fizica/juridica ? kozmo kozmo Buna ziua, Am urmatoarea intrebare pentru d-voastra: detin un imobil - persoana fizica. Doresc renovarea acestuia si transformarea lui intr-o cladire de ... (vezi toată discuția)
Cabinet medical individual si srl in acelasi spatiu medical, specialitati diferite. mdDentist mdDentist Se da urmatoarea situatie, Un spatiu medical al primariei, inchiriat pe sistem tura/contratura pe 2 CMI-uri cu aceeasi specialitate medicala. Cf. ... (vezi toată discuția)