avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1106 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Amenda in Germania pentru cheltuieli de judecata
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Amenda in Germania pentru cheltuieli de judecata

am primit o amenada de cheltuieli de judecata din germania , amenda ii de la ,cred, tribunal .eu am fost judecat in germania si mi-a trimis-o in tara. amenda este de 1650 euro , bineinteles nu am posibilitatea de a platii in intregime. intrebarea mea este> de exemplu eu ma angajez ca sofer si am ruta prin germani se leaga de mine sau are dreptu sa ma retina ? am inteles de la altii ca pana la urma amenzile din strainatate se transfera in romania la fisc ...nu vreau sa gresesc nu stiu exact. a doua intrebare e daca lucrez in romania la o firma la ce sa ma astept . Ideea e imi opreste din salar sau cum se procedeaza .as dorii mai multe detalii ca sa pot sa lucrez si sa stau linistit daca se poate un raspun , va multumesc!

Alte discuții în legătură

Somarea fiscului sa se respecte legea puncuskaa puncuskaa cum pot sa \\"amenint\\" fiscul sa nu blocheze contul meu numai dupa voi fi anuntat ca contul va fi blocat si sa respecte termenul de 30 de zile? (vezi toată discuția)
Munca in folosul comunitatii - cine poate solicita si pentru ce. giv giv Daca o persoana fizica datoreaza fiscului o suma de bani pe care nu o poate plati ce reprezinta cheltuieli de judecata sau o amenda pentru ca nu a depus in ... (vezi toată discuția)
Firma de transport marfa inregistrata in romania- administratorul firmei trebuie sa se angajeze ca sofer ioanaboboc ioanaboboc Buna ziua, fratele meu a deschis o firma de transport marfa .el va face transport marfa pe strainatate. Firma este inregistrata in Romania, si el este ... (vezi toată discuția)