avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Drum Rezidential. Probleme cu vecinii!
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Drum Rezidential. Probleme cu vecinii!

Buna ziua! Locuiesc intr-un complex de blocuri noi(7 scari mari si late).In acest complex avem un singur drum de acces cu 2 iesiri prevazute cu bariere.Pe stanga si pe dreapta sunt locuri de parcare, iar copiii se joaca printre masini si pe acest drum de acces, pentru ca nu avem un loc de joaca extraordinar. Suntem marea majoritate tineri, si marea majoritate avem copii mici.Problema mea si a altor mamici din cartier, este viteza cu care acesti vecini intra si ies din acest complex. Sunt total inconstienti sau nu le pasa ca oricand un copil poate sari dintre masinile parcate direct in fata masinii X-( ! copiii sunt imprevizibili si oricat de mult le-ai explica sa se uite de masini, in joaca lor uita. Si nu mi se pare normal ca in complex, sa fim nevoiti sa ne ferim de masini ca atunci cand suntem pe strada.I-am atras atentia unui vecin care a plecat cu o viteza incredibila,(si asta doar pana la bariera pt k acolo a fost nevoit sa ridice bariera), si foarte revoltat ne-a spus ca e drum de acces si circula cum vrea #-o.Din cate am inteles, este drum rezidential iar copiii au dreptul sa ocupe toata strada, ei fiind nevoiti sa incetineasca , iar la nevoie chiar sa opreasca. Va rog frumos sa-mi spuneti daca am dreptate si daca am, ce am putea face sa-i facem sa inteleaga. Multumesc frumos!
Ultima modificare: Sâmbătă, 19 Martie 2016
selenamatake, utilizator
Dincolo de povestea cu teribilii automobilisti - primii posesori de automobil dintr-un lung sir de generatii incaltate in opinci si care se cred buricul pamantului, dv. vi se pare normal sa aveti un loc de joaca pentru copii si totusi sa nu puneti mana de la mana si sa-l amenajati?
Eu cred ca mai repede va faceti dv. binele, decat sa pretindeti sa vi-l faca altii. E mai direct si mai simplu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod rutier drumuri nepublice MihaelaLogofatu MihaelaLogofatu Buna ziua! Sotului meu i s-a luat ieri permisul pt neacordare de prioritate pe un drum care nu este public. Iesea din complexul rezidential in care locuim si ... (vezi toată discuția)
Vecin problematic Alinago Alinago Buna ziua. Locuiesc intr-un bloc (cu 2 scari)care este împrejmuit cu o curte, in care avem si un spatiu de joaca pt copii. De curand s-a mutat un vecin ... (vezi toată discuția)
Asociaţia de proprietari poate bloca roţi în parcarea privată a blocului? maximiljen maximiljen Bună seara, Mă interesează ce spune legislaţia în cazul expus pe scurt în titlu. Pe larg întrebarea este: Asociaţia de proprietari a blocului ... (vezi toată discuția)