avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Calcul Vechime autoturism taxa mediu
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Calcul Vechime autoturism taxa mediu

Buna ziua,
la calculul vechimii autoturismului in vederea stabilirii taxei de mediu se ia in calcul si vechimea autoturismului.In acest sens se calculeaza in functie de data primei inmatriculari. Ce ma intereseaza este daca se ia in calcul si ziua inmatricularii sau doar luna?

Alte discuții în legătură

Vechimea masinii danpreda danpreda doresc sa aflu care este considerata vechimea masinii pentru timbru de mediu anul fabricatiei sau anul inmatricularii (ex:anul fabricatiei la hyundai atos ... (vezi toată discuția)
Decizia privind stabilirea sumei reprezentand timbrul de mediu pentru autovehicule nu poate fi modificata daca se schimba vechimea autivehiculului? aurelvultur aurelvultur Am cumparat din Austria un autoturism fabricat pe 08-08-2003, prima inmatriculare pe 07-11-2003, CO2: 135, cilindree 1461, diesel. Pe 14-09-2015 am primit ... (vezi toată discuția)
Dauna totala Ioan Ciobanu Ioan Ciobanu [b]Interventie moderator[/b] @sebany Va rog sa nu postati probleme ce nu au legatura cu subiectul initial chiar daca sunt asemanatoare. Deschideti un ... (vezi toată discuția)