avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1028 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... dispozitie suspendare permis auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

dispozitie suspendare permis auto

Buna ziua,

Am primit o amenda de la politia rutiera, prin care mi s-a suspendat dreptul de a conduce ptr 30 de zile. Ulterior am contestat procesul verbal in instanta, si mi-am recuperat permisul de conducere. Am pierdut ulterior in instanta hotararea fiind definitiva. Mentionez faptul ca nu am primit in scris vreo motivare din partea instantei, cum primesti la toate celelalte procese in caz de pierzi sau castigi. Dupa f mult timp am primit o dispozitie de suspendare a permisului din partea politiei rutiere pentru cele 30 de zile care nu este nici ea motivata dupa un nr al unei sentinte ci dupa un nr de dosar luat dupa portal. Suplimentar la cele 30 de zile mi-au mai adaugat in 30 ptr ca nu am fost sa predau permisul.
Mentionez faptul ca procesul in instanta a fost anul 2013 iar aceasta dispozitie a fost emisa dupa aproape 3 ani.

Aveti idee, mai pot face ceva pe cadru legal ? Cel putin nu mi se pare legala dispozitia atata timp cat motivarea nu a fost comunicata.
Se poate contesta aceasta dispozitie ?

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Apel fara motivare . Klara77 Klara77 Buna ziua , Am căutat in forum o situație asemănătoare , dar cum nu am găsit , va rog sa ma ajutați in luarea celei mai bune decizii . Soțul meu , ... (vezi toată discuția)
Contestatii respinse, permisul nu a fost predat miragee miragee Buna seara, Mi-a fost luat permisul de 2 ori in aceeasi zi si am facut contestatie la ambele decizii. Ambele contestatii au fost respinse si nu am stiut ca ... (vezi toată discuția)
Politia rutiera a trimis cererea mea in instanta, cum pot sa-mi recuperez permisul? benga112 benga112 #-o#-o#-o Pe data de: 24.03.2012 mi-a fost suspendat dreptul de a conduce pe o perioada de 30 zile. si o amenda de 120 lei. Pentru depasirea interzisa. Pe data ... (vezi toată discuția)