avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensie militara
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie militara

Buna ziua,
As dori sa va intreb, daca am depus cererea de recalculare a pensiei in data de 8 ianuarie 2016 si mi-au raspuns cei de la CPS ca vor solicita la fostul loc de munca un grafic cu salariile aferente perioadei cerute, cam cand ar trebui sa primesc decizia noua? e posibil sa o primesc anul asta? sau mai devreme de data limita de depunere (iunie2016)? multumesc frumos

Alte discuții în legătură

Cim pensionar silvia99 silvia99 daca o persoana si-a depus dosarul de pensie la limita de varsta (si acest \\"proces\\" dureaza oricat intre 1 si 3 luni), este posibil/legal sa se angajeze in ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie invaliditate mawbest mawbest Socrul meu e nascut la 02.08.1953 La 07.07.2004 a fost pensionat la pensie de invaliditate cu -stagiu de cotizare realizat 36 ani 8 luni 7 zile din ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie dritaS dritaS Buna seara, Sunt pensionat pe caz de boala grad III invaliditate. In luna ianuarie 2014 am depus la casa de pensii adeverinte de la fostele locuri de munca ... (vezi toată discuția)