avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... copie act administrativ eliberat de primarie
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

copie act administrativ eliberat de primarie

Buna ziua,
Am mostenit un teren de la o matusa,am obtinut certificatul de mostenitor si am inscris terenul in cartea funciara pe numele meu.Pentru a construi sau a vinde terenul am nevoie de un act administrativ pe care nu l-am gasit in actele lasate de matusa mea, document care exista, este mentionat in actul de intabulare obtinut de matusa mea cand traia.Cum pot obtine o copie/duplicat al acestui document?
Multumiri pentru raspuns
Cel mai recent răspuns: monalisa16 , utilizator 16:28, 20 Martie 2016
Ce document este acesta?
O decizie.Sunt acte la care nu se pot obtine copii legalizate/duplicate?
buna ziua,
va trebui sa formulati, in scris, o cerere catre organul emitent.
Cererea o pot trimite si electronic?Eu stau in Dambovita si primaria este in Cluj.Cererea se adreseaza Primariei Cluj sau unei Comisii de specialitate? Multumesc pentru raspuns.
BUNA ZIUA,
RECOMANDATA CU CONFIRMARE DE PRIMIRE.
doar electronic aveti toate sansele sa nu fie vazuta.
timp de raspuns 30 de zile.
Nu raspund sau raspunsul este nemultumitor, va adresati instantei in contencios administrativ.

Alte discuții în legătură

Cer schimbarea juridica a terenului care este incadrat in continuare la ”spatii verzi”,desi in cartea funciara scrie”curti constructii. monalisa16 monalisa16 Buna ziua, Am mostenit un teren si, informandu-ma despre certificatul lui de urbanism, am constatat ca nu ne putem bucura de aceasta proprietate,singurul ... (vezi toată discuția)
Succesiune - certificate deces si acte proprietate usernameg usernameg Ce acte sunt necesare pentru a deschide succesiune? Daca nu le am in posesie, cum se pot obtine? Se face cerere la primarie? E vb de succesiunea dupa ... (vezi toată discuția)
Duplicat titlu de proprietate anapopescu23 anapopescu23 Dorim sa deschidem masa succesorala. Eu si sora mea suntem singurele mostenitoare ale tatei. Am obtinut anexa 24 de la primarie, insa ne lipseste un titlu de ... (vezi toată discuția)