avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 776 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare firma de pompe funebre
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare firma de pompe funebre

Buna seara,
Doresc sa deschid o firma de pompe funebre in mediul rural dar am unele nelamuriri si va rog sa ma ajutati.Ce forma ar fi mai potrivita srl sau srl-d?De ce autorizatii am nevoie,de autorizatie de functionare de la Primarie,de la Sanepid ?
As dori sa includa si transport funerar,pentru transport funerar am masina dar din cate am citit trebuie omologata obligatoriu ca si masina funerara si am nevoie si de autorizatie de la Sanepid pentru masina?
Cine va putea transporta pers decedate?Poate transporta sotul ,trebuie sa fie angajat?Este nevoie de autorizatie pentru transport funerar?Soferul care transporta pers decedate trebuie sa aiba licenta comunitara de transport sau daca masina va fi omologata masina funerara nu este obligatoriu?
Va rog frumos sa ma ajutati.

Multumesc.

Alte discuții în legătură

Firma de intermediere/consultanta in domeniul pompelor funebre danielgeorge1 danielgeorge1 se poate deschide o firma de intermediere/consultanta in domeniul pompelor funebre? Firma ar presta servicii de intermediere, ar incasa suma de la client iar ... (vezi toată discuția)
Fonduri nerambursabile tiberiu bastic tiberiu bastic Care sunt demersurile care trebuie facute pentru ca un PFA sa obtina fonduri nerambursabile pentru dezvoltarea unui magazin de pompe funebre si a unei hale de ... (vezi toată discuția)
Doresc sa transport oasele fiului meu in spania urita urita fiul meu a decedat prin spinzurare la data de 18 07 2002 vreau sa imi stabilesc definitiv domiciliul in spania si as dori sa ii iau osemintele cu mine sau sa ... (vezi toată discuția)