cune ma poate ajuta?
am facut o intelegere cu o persoana ca sa ii fac o lucrare de amenajare.dupa ce am facut proiectul si m-a inebunit de cap cu tot felul de schimbari,am facut lucrarea numai ca 15% din produsul final nu l-am facut pt ca m-am certat cu un amic cu care lucram la acest proiect si a trebuit ca eu sa dau de la mine alti bani pt a reface tot.aceasta persoana ma terorizeaza amenintandu-ma ca vine la locul meu de munca sa imi faca scandal si sa ma puna intr-o lumina proasta zicand ca are voie ca e spatiu public.dar tot imi spune ca o s vorbeasca cu seful meu ca etc.asta e permanent.lucrez intr-un domeniu comercial si ceea ce am facut am facut ca sa castig un ban.dar acasa la beneficiar este tot produsul livrat.am fost amenintat ca mi se va face rau ca ,voi fi dat in judecata ,ca mi se va face plangere penala si asta dupa ce eu nu am platit eu materialele doar am luat un avans pe lucrare.am platit de la mine o gramada de bani pt ca beneficiarul este ingrozitor de carcotas si cauta motiv din orice sa ma faca sa inebunesc.amenajarea a iesit f bine dar s-a inceput deja cu enuntarea pe un ton ridicat ca aici nu e bine ca acolo nu e la nivel,etc,acum mi se cere sa plec de la servici ca sa termin lucrarea in cursul saptamanii si sunt amenintat it orice fel de genul:"va rog sa imi dati adresa unde stati," "va rog sa semnati aici ca terminati lucarea la data de""etc.este legal sa fiu terorizat in numele unei hartii facute de mana cu beneficiarul amenintandu-ma cu santajul la locul de munca sau cu darea in judecata?este normal sa mi se impuna conditii fortat si sa fiu amenintat cu distrugerea profesionala si fizica atata timp cat in domiciliul se afla facuta lucarrea si beneficiarul tot gaseste motive de cearta?as vrea sa stiu cum pot sa fac sa ii oblig sa ma lase in pace sau sa stiu daca ce fac ei cerandu-mi adresa de acasa si venind la mine la job sa ma sicaneze e legal.in toate aceste actiuni este implicata o femeie care pretinde ca este avocata si foloseste un ton autoritar si amenintator. de genul "trebuie sa fiti luat cu forta pe sus ".va rog ajutati-ma
E greu de spus exact ce ar trebui făcut.
Trebuie căutate elemente clare dacă vreți sa faceți o plângere penala.
Dacă el are avocat aveți și dvs. același drept pentru a va apară în concret.
multumesc pt raspuns.ideea este ca nu ma mai lasa in pace.am schimbat f multe fata de proiect si se insista pe ideea ca beneficiarul e mare si tare si ca ma distruge dar va rog sa ma credeti ca am facut un act de mana pe care ei zic ca scrie contract si pe baza lui si pe baza faptuluica nu am terminat la timp am facut multe modificari acre m0au costat enorm.am intrat in banii de casa,de chirie ,pensia mamei numai ca sa le fac pe plac.eu sunt singur,am un job si am vrut sa castig un ban facand o lucrare de mobila care aeste 95% terminata si se leaga de chestii marunte de genul de ce e aici asa si nu e ca la ei acasa,de ce e luftul asta aici cand altii au zis ca nutrebuie.de fiecare data ma pun sa semnez hartii cu angajamente ca fac aia si ailalta dar eu am dovezi ca am cheltuit bani si inreistrari telefonice.vreau sa inteleg de ce ma ameninta cu plngere penala daca e facuta mobila si de ce sa sufar daca eu am muncit atat?nu stiu ce sa fac,va rog sa ma ajutati sau sa facem ceva pt ca efectiv acum iar doresc schimbari si iar trebuie sa bag bani de la mine si nu mai am efectiv de loc si deja ma distruge financiar,fizic si psihic.
Nu sunteți obligat sa faceți nimic dacă nu vreți.
Dacă nu va apară avocat e normal sa va distrugă din toate punctele de vedere și ii reușește se pare.
Astfel de cazuri trebuie analizate în cele mai mici detalii și acționat în consecință.
Dacă nu știți sa va exercitati drepturile aveți o problema de inferioritate juridica fata de respectiva persoana.
În România se rezolva foarte greu de avocat astfel de probleme.
In primul rand trebuie vazut ce ati semnat. In al doilea rand, in functie de natura acestor amenintari, va puteti adresa organelor abilitate. Sfatul meu este sa nu va mai lasati intimidat de aceste persoane si sa apelati la ajutor de specialitate.
buna ziua,daca se poate as dori sa imi dati o indicatie de cum ar trebui sa procedez.daca ma puteti ajuta va rog sa imi comunicati ca sa stiu daca putem sa luam legatura sa fac ceva cu ajutorul dvs adica sa ma sprijiniti in acest caz.multumesc.