avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 225 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Va rog frumos sa ma ajutati..
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Va rog frumos sa ma ajutati..

Salut.. Am si eu o problema

Aseara am fost prins de catre personalul d paza de la Carrefour k am sustras 2 becuri d masina. Mi-au zis ca va rugam frumos sa veniti cu noi sa va verificam marfa. Ok, ma duc in incaperea respectiva si m-au intrebat daca am furat sau nu ceva, si le-am zis ca da.. MI-au zis ca o sa cheme politia si ca o sa ma duc la sectie(am achitat suma celor 2 becuri si m-au lasat sa plec,dar intre timp au sunat sa trimita un echipaj la Carrefour).

Treaba este k ei au pus un bos fiscal la fisa pe care mi-au facut-o,si eu am plecat acasa fara sa ma mai duc la sectie. In cazul asta, poate sa imi faca dosar penal pentru furt calificat?
Cel mai recent răspuns: Mari20 , utilizator 21:41, 7 August 2009
Mari20 a scris:

Salut.. Am si eu o problema

Aseara am fost prins de catre personalul d paza de la Carrefour k am sustras 2 becuri d masina. Mi-au zis ca va rugam frumos sa veniti cu noi sa va verificam marfa. Ok, ma duc in incaperea respectiva si m-au intrebat daca am furat sau nu ceva, si le-am zis ca da.. MI-au zis ca o sa cheme politia si ca o sa ma duc la sectie(am achitat suma celor 2 becuri si m-au lasat sa plec,dar intre timp au sunat sa trimita un echipaj la Carrefour).

Treaba este k ei au pus un bos fiscal la fisa pe care mi-au facut-o,si eu am plecat acasa fara sa ma mai duc la sectie. In cazul asta, poate sa imi faca dosar penal pentru furt calificat?

Pot sa va faca dosar penal dar nu cred.
In mod normal se actioneaza pe loc.
Se cheama un echipaj de politie si conduce persoana la sectie.
E posibil sa nu mai aveti probleme din moment ce ati achitat.

avocat Claudiu Lascoschi
Domnule,v-au identificat?V-au solicit cartea de identitate sau alt document?Ati dat vreo declaratie?Agentii de paza au completat vreun document,cerandu-va sa-l semnati?Daca nu,stati linistit.Oricum,prejudiciul este infim,pericolul social fiind de asemenea redus.
da,mi-au solicitat cartea de identitate,au completat o foaie cu nu stiu ce, si am semnat,am achitat produsele dublu, si au atasat bonul fiscal la fisa respectiva.
dar ei chemasera un echipaj de politie pentru a ne duce la sectie.

Acum nu stiu ce s-a intamplat daca au venit politistii sau nu,dar l-am intrebat pe un agent de la securitate ce se intampla cu fisa pe care au completat-o si la care au atasat bonul reprezentand achitarea sumei duble a produsului, si mi-a raspuns ca fisele astea se predau politiei la sfarsitul lunii...Acum sa inteleg ca inca sunt "inculpat"?
nu sunteti inculpat in nici un caz . Si nici nu cred ca veti deveni.

Alte discuții în legătură

Buna ziua,sora mea a fost prinsă de paza carrefour cu niste ... Ancaionita23 Ancaionita23 Buna ziua,sora mea a fost prinsă de paza Carrefour cu niste produse care nu era achitate,ulterior ea le-a achitat ,dar cei de la paza au chemat Politia care ... (vezi toată discuția)
Furt din carrefour, un sfat va rog utilizatorxxl utilizatorxxl 2 prieteni buni de-ai mei au furat 3 produse din carrefour in valoare de 170 de lei. Desigur nu sunt mandra de aceasta fapta ... i-au chemat in camera... li ... (vezi toată discuția)
Furt din supermarket kalikali kalikali ieri un prieten a fost prins de catre angajatii carrefour furand o parte dintr-un obiect in valoare de 10 lei. a fost dus intr-o camera,i sa cerut buletinul,i ... (vezi toată discuția)