Buna ziua,
As dori sa ma lamuriti intr-o problema daca se poate. Am avut o societate care in acest moment este radiata din Registrul Comertului. Pe acesta societate am avut un abonament la vodafone, iar eu le-am facut nenumarate solicitari telefonice celor de la vodafone sa-mi inchida abonamentul pentru ca societatea nu mai exista, si ei nu vor si imi trimit in continuare facturi. Acum am zis ca nu le mai platesc factura, dar am primit msg ca voi fi penalizata cu 0,5% din suma daca nu voi plati. Cum sa procedez, va rog sa ma ajutati ca nu stiu cum sa scap de ei.
Daca abonamentul este pe firma, nu ar trebui sa va ingrijorati.
Altfel ar fi trebuit sa solicitati rezilierea in scris, si daca nu se conformau, sa ii dati in judecata.
Buna ziua. Eu am abonament la Vodafone pe un PFA pe care l-am radiat.
In acest caz, abonamentul trebuie reziliat?
In cazul Marcelei, cei de la Vodafone probabil nu vor sa opreasca abonamentul pentru ca nu s-a terminat inca perioada de contract a abonamentului.
Sa inteleg ca nu-i intereseaza faptul ca au abonamente facute pe nume de firme care sunt radiate?
Aceiași problema am și eu,am făcut 2 abonamente PFA care era deja radiat,am luat 2 telefoane,și acum sunt in imposibilitatea de plată,pot rezilia contractul fără să mai plătesc taxe etc?