avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Reziliere contract Vodafone al sotului decedat ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Reziliere contract Vodafone al sotului decedat ,asociat unic la firma

Sotul meu ,asociat unic al firmei pe care a gestionato,a avut un contract cu Vodafone.Imediat dupa inmormantare,am solicitat Vodafone,rezilierea contractului,si utilizarea unor numere de telefon pe persoana fizica.Cererea mea a fost respinsa iar ca facilitate au redus abonamentul la o suma mai mica.Avand in vedere ca firma va fi radiata(dizolvata) iar procedura este de durata ,consider ca nu am nici o obligatie ca si sotie fata de firma ,din moment ce sotul meu a fost asociat unic ,iar firma nu mai are nici o activitate.
Ce pot face ca aceasta institutie care se cheama Vodafone,sa inteleaga,umanitar vorbind,ca asociatul unic a decedat.
Va multumesc,
Tudorita Holban
Cel mai recent răspuns: kappauser , utilizator 00:01, 12 Noiembrie 2010
Ma tem ca nu puteti face prea multe nici cu, nici impotriva Vodafone.

Intre Vodafone si societatea (in care sotul era asociat unic) s-a incheiat un contract valabil, care nici din motivele de forta majora invocate, nu poate fi reziliat. Societatea este inca o persoana juridica existenta, nu a disparut sau s-a dizolvat, deci este obligata in continuare la plata contractului.
Intr-adevar Vodafone ar fi putut accepta motivele pentru reziliere, nu are insa obligatia sa o faca. Totusi au facut ceva prin reducerea abonamentului, deci nu se poate spune ca nu au facut nimic.
Insa din momentul in care societatea este oficial dizolvata, Vodafone nu va mai putea pretinde nimic de la nimeni.
Ultima modificare: Vineri, 12 Noiembrie 2010
kappauser, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere abonament vodafone la radiere srl Marcela** Marcela** Buna ziua, As dori sa ma lamuriti intr-o problema daca se poate. Am avut o societate care in acest moment este radiata din Registrul Comertului. Pe acesta ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract abonament vodafone sandut77 sandut77 Detin un abonament de grup pe firma(SRL). Mai am 3 luni pana expira contractul cu Vodafone. Am depus la Registrul Comertului cerere de dizolvare SRL la care ... (vezi toată discuția)
Contract telefonie mobila, abuz? adrianamihaela adrianamihaela buna seara, va rog frumos sa imi spuneti daca legea 161/2010 din 12.07.2010 pt modif art 84 din legea 296/2004 privind cod consumului si legea 193/2000 ... (vezi toată discuția)