avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Reziliere Contract abonament Vodafone
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Reziliere Contract abonament Vodafone

Detin un abonament de grup pe firma(SRL). Mai am 3 luni pana expira contractul cu Vodafone.

Am depus la Registrul Comertului cerere de dizolvare SRL la care am primit rezolutie favorabila. (urmeaza publicare in MO, depunerea ultimei balante, etc)

In acest moment pot cere rezilierea Contractului cu Vodafone ?
Cum pot scapa de acest operator incomod?
Cel mai recent răspuns: kappauser , utilizator 18:28, 2 Noiembrie 2010
in orice moment puteti cere rezilierea contractului cu vodafone
Codul civil Art. 1020: Conditia rezolutorie este subinteleasa totdeauna in contractele sinalagmatice, in caz cind una din parti nu indeplineste angajamentul sau.

Deci rezilierea se poate face (de d-voastra) doar daca cealalta parte (Vodafone) nu isi indeplineste obligatiile. Rezilierea nu este asadar posibila.

Insa prin dizolvare firma d-voastra nu mai exista, deci contractul se va desfiinta intru-cat nu mai exista partea contractanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract prin incetarea furnizarii unui serviciu emil6702 emil6702 Incetarea furnizarii unui serviciu se poate considera ca o reziliere a contractului de furnizare a respectivului serviciu? Multumesc. (vezi toată discuția)
Chirias care a plecat - inchidere contract unilateral? crobert crobert Buna ziua, Chiriasul nostru (firma) a \'disparut\' dupa neplata la 1..2 luni de chirie. Nu a platit nici asociatia si nici ultima factura de electrica. ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla daca promitentul-vanzator a mintit in acte cmf1985 cmf1985 Buna ziua, Intrebarea mea vizeaza un antecontract de vanzare-cumparare pe care l-am semnat in urma cu o luna. In acest antecontract se stipuleaza ca ... (vezi toată discuția)