avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Mama necasatorita, fara venituri, stimulent de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Mama necasatorita, fara venituri, stimulent de insertie pentru tata

Buna ziua.

In cazul in care mama este necasatorita fara venituri in ultimele 12 luni, cu copil recunoscut de tata care are un loc de munca, exista posibilitatea ca tatal sa primeasca cei 600 lei prevazuti in OUG nr. 111/2010 ca indemnizatie lunara in conditiile in care nu-si suspenda contractul?
Ultima modificare: Luni, 21 Martie 2016
georgedo, utilizator
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:50, 21 Martie 2016
In cazul in care se anuleaza CCC si opteaza direct pentru stimulent, va beneficia de el decat pana la varsta de 2 ani?
In cazul anularii CCC va beneficia de stimulentul de insertie de la data nasterii copilului si pana inclusiv in ziua in care acesta implineste 2 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot intra din stimulent in ccc? georalu1979 georalu1979 Sunt in stimulent crestere copil,copilul implineste un an in octombrie,pot intrerupe serviciul ca sa pot intra in CCC? (vezi toată discuția)
Stimulent insertie Full Cost Visibility S.r.l. Full Cost Visibility S.r.l. Buna ziua, salariatul poate sa renunte la CCC si sa opteze pentru stimulentul de insertie? Acest lucru este posibil de cand implineste copilul 1 an pana la ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil deea-lex deea-lex Buna ziua!am o intrebare cu privire la concediu pt cresterea copilului.Daca o persoana care a solicitat CCC/optand pt 1 an, nu a beneficiat de CCC, deoarece a ... (vezi toată discuția)