Buna ziua,
Cu ceva timp in urma, am formulat contestatie la executare. Astazi am primit cererea de intampinare. Conform intampinarii, am formulat contestatia impotriva unei persoane fara calitate procesuala pasiva, in sensul ca am formulat-o impotriva mandatarului si nu impotriva paratului. Tin sa mentionez ca in instiintarea primita de la executorul judecatoresc nu am primit si procura care dovedea calitatea de mandatar.
Astfel mi-am formulat raspunsul la intampinare bazandu-ma pe fapul ca parata avea obligatia sa anexeze procura. Intrebarea mea e urmatoarea: pe langa raspunsul la intampinare, trebuie sa fac si o cerere modificatoare separat?
Daca raspunsul e da, am rugamintea sa imi spuneti daca am formulat-o corect.
Mai jos e cererea modificatoare:
Instanta: Judecatoria
Dosar nr.:....
Domnule Preşedinte,
Subsemnata ....., CNP..... , cu domiciliul in..... , in calitate contestator in dosarul nr. .....,
În contradictoriu cu parata X, prin mandatar Y, cu sediul social ........, formulez
CERERE MODIFICATOARE
prin care învederez instanţei faptul că înţeleg să modific contestatia, in sensul inlocuirii paratului Y, cu X, prin mandatar Y.
În fapt, am formulat contestatia la executare in dosarul .... impotriva Y. Ulterior, in cererea de intampinare formulata de parata, anexandu-se procura care dovedeste calitatea de mandatar a Y.
Drept urmare, vreau sa modific contestatia, formuland-o astfel, impotriva paratului X, prin mandatar Y.
În drept, întemeiez cererea pe dispoziţiile art. 204 din C. proc. civ..
Depun prezenta cerere in doua exemplare, din care unul pentru comunicare.
Data, Semnatura,
Domnului Presedinte al Judecatoriei
Va multumesc!