avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... cerere modificatoare
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

cerere modificatoare

Buna ziua,

Cu ceva timp in urma, am formulat contestatie la executare. Astazi am primit cererea de intampinare. Conform intampinarii, am formulat contestatia impotriva unei persoane fara calitate procesuala pasiva, in sensul ca am formulat-o impotriva mandatarului si nu impotriva paratului. Tin sa mentionez ca in instiintarea primita de la executorul judecatoresc nu am primit si procura care dovedea calitatea de mandatar.
Astfel mi-am formulat raspunsul la intampinare bazandu-ma pe fapul ca parata avea obligatia sa anexeze procura. Intrebarea mea e urmatoarea: pe langa raspunsul la intampinare, trebuie sa fac si o cerere modificatoare separat?
Daca raspunsul e da, am rugamintea sa imi spuneti daca am formulat-o corect.
Mai jos e cererea modificatoare:

Instanta: Judecatoria
Dosar nr.:....
Domnule Preşedinte,

Subsemnata ....., CNP..... , cu domiciliul in..... , in calitate contestator in dosarul nr. .....,

În contradictoriu cu parata X, prin mandatar Y, cu sediul social ........, formulez

CERERE MODIFICATOARE

prin care învederez instanţei faptul că înţeleg să modific contestatia, in sensul inlocuirii paratului Y, cu X, prin mandatar Y.

În fapt, am formulat contestatia la executare in dosarul .... impotriva Y. Ulterior, in cererea de intampinare formulata de parata, anexandu-se procura care dovedeste calitatea de mandatar a Y.

Drept urmare, vreau sa modific contestatia, formuland-o astfel, impotriva paratului X, prin mandatar Y.

În drept, întemeiez cererea pe dispoziţiile art. 204 din C. proc. civ..

Depun prezenta cerere in doua exemplare, din care unul pentru comunicare.

Data, Semnatura,

Domnului Presedinte al Judecatoriei

Va multumesc!

Ultima modificare: Luni, 21 Martie 2016
simonaciocoiu, utilizator

Alte discuții în legătură

Am chemat in judecata primaria in loc de unitatea administrativ teritoriala. cum pot sa rectific? mariusstoican mariusstoican Buna ziua, Am facut o contestatie la executare impotriva unui titlu executoriu. Cererea de chemare in judecata am formulat-o impotriva primariei orasului ... (vezi toată discuția)
Ce am de facut Janoskarobi Janoskarobi Am primit o comunicare adresă mi a fost luat permisul de conducere și judecătoria mia transmis întâmpinare formulată de ipj covasna ce an de facut cineva ... (vezi toată discuția)
Intampinare lucyfer lucyfer Buna ziua ! Va rog sa-mi spuneti daca o intampinare depusa prin e-mail intr-un dosar civil este valabila si va fi luata in considerare la judecarea ... (vezi toată discuția)