avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 408 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Declaratia 600 pt intreprindere individuala
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Declaratia 600 pt intreprindere individuala

Buna ziua.S-a depus declaratia 600 cu optarea cotei integrale de contributii de asigurari sociale.Am primit de plata la trimestru 741 ron.Problema este ca nu mai pot plati pt ca nu realizez venituri suficiente.Ce pot sa fac sa renunt acum la optiunea pt aaplicarea cotei integrale??
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 16:21, 21 Martie 2016
Daca nu puteti sa platiti pana pe 25 a ultimei luni din fiecare trimestru, o sa vi se perceapa penalitati care nu sunt deductibile fiscal la calculul impozitului pe venit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributii datorate de pfa adicris adicris Buna ziua, as vrea sa dechid un pfa. Ce contributii ar trebui sa platesc la stat, cand si ce suma ar presupune acestea. (vezi toată discuția)
Pfa şi contribuţiile sociale 2016 - articol avocatnet Laura Ciobeica Laura Ciobeica Persoanele fizice autorizate (PFA) trebuie sa plătească pentru veniturile pe care le realizează un impozit de 16%. În plus, această categorie de ... (vezi toată discuția)
Contabilitate pfa maryana28 maryana28 Buna ziua! Mi am deschis un _PFA (magazin haine) si as vrea sa stiu ce autorizatii imi trebuie si de unde, ptr a deschide magazinul? Ce contributii, taxe, etc. ... (vezi toată discuția)