avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1060 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Exista legislatie pentru batjocorirea publica a ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Exista legislatie pentru batjocorirea publica a numelor de persoane?

Buna ziua.
Fiul meu se numeste Dorel si datorita difuzarilor la stirile TV a evenimentelor in cadrul carora numele de Dorel este batjocorit (de cand s-a difuzat o reclama cu acest nume, televiziunile in mod constant au folosit prenumele Dorel in stiri pentru a exemplifica in negativ anumite actiuni realizate de persoane stupide si fara pricepere (indivizi idioti mai pe Romaneste). Prin urmare copilul meu este tinta batjocorii in mediul scolar. M-am adresat CNA cerand sa fie interzisa batjocorirea de nume de persoane la TV si cererea mea a fost respinsa. As dori sa ma ajutati si sa imi spuneti daca pot cita o lege care sa imi poata sustine cauza. Nu mi se pare normal ca unele persoane sa aiba de suferit psihic si emotional pentru ca CNA-ul nu doreste sa interzica batjocorirea numelor sale la TV. Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Tv satellite in ue, televiziune transfrontaliera, acorduri internationale Costi BIOLAN Costi BIOLAN Ma intereseaza daca Autorizatia de retransmisie a posturilor TV romanesti data de ANCOM (in acord cu Directivele CEE si UIT) permite unui distribuitor prin ... (vezi toată discuția)
Problema stiri tv.... Enkde Enkde Am o problema mai complicata, la care doresc putina asistenta din partea unor juristi sau avocati cu experienta in domeniu. In cadrul unei emisiuni TV, din ... (vezi toată discuția)
Cum pot fi facute televiziunile de sport sa respecte legile audiovizualului si protectiei consumatorului. Radu Gabrian Radu Gabrian Este cunoscut ca exista mai multe televiziuni cu profil de sport care efectueaza transmisiuni sportive de la diverse evenimente,in special fotbalistice. Peste ... (vezi toată discuția)