avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cum aflu adresa proprietarului
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cum aflu adresa proprietarului

Am urmaroarea problemă. Apartament cumpărat de cetățean român,domiciliat în localitatea Troidorf,Germania în luna august anul 1997, face procură fratelui în luna septembrie 1997.Acesta din urma locuiește de atunci în apartament și de trei ani nu mai plătește cheltuielele de întreținere. Cum ajung la proprietar deoarece în contractul de vanzare cumpărare cât și în procură nu este trecut decat cetâțean român cu domiciliu în Germania, identificat cu pașaport tip.P nr............emisde Polita Iași.
Menționez că fratele a fost acționat în judecata dar fără rezultat.
Cu stimă.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:21, 24 Martie 2016
Cum adica fratele a fost actionat in judecat fara rezultat? Mai exact, va rog.
Apoi daca aveti actul de proprietate, in acesta este scris si numele proprietarului, ca doar nu s-a vandut apartamentul unui cetatean fara nume. Dati in judecata proprietarul. Ca se prezinta sau nu, e treaba lui dar judecatorii pot decide obligarea proprietarului la plata debitelor.
Adresa este aceea din contract. Nu trebuie ca presedintele asociatiei stie pe unde se plimba fiecare proprietar.
In procura pentru ce a fost imputernicit?
Asociatia de proprietari detine relatii/raporturi strict cu proprietarul bunului imobil
Dv nu aveti de recuperat debitul in evidenta decat de la proprietar
Chiar daca apartamentul nu ar fi fost locuit si proprietarul se afla in alta tara,demersurile trebuiau desfasurate impotriva acestuia
Apelati la notar care poate incheia notificare oficiala a proprietaruluit Daca proprietarul de drept al bunului imobil este plecat din tara,cum s-a admis aciunea asociatiei de proprietari,avand in vedere ca fratele proprietarului nu detine calitatea procesuala ?
Hotararea judecatoreasca deschisa impotriva fratelui nu va ajuta la recuperarea debitului acumulat
Este necesar sa deschideti actiune in instanta impotriva proprietarului de drept
In cursul judecatii pentru parcurgerea procedurii de citare,urmeaza sa realizati procedura de citare in cotidian de larga circulatie
Dupa ce dv depuneti la dosar exemplar ziar unde apare informatia chemarii in judecata a lui X la data si ora la instanta de judecata...,instanta de judecata va dispune judecarea cauzei si in lipsa partii reclamate
Va sfatuiesc ca presedintele as. prop. sa instituie privilegiul imobiliar pe apartamentul detinut de proprietarul, apoi urmati pasii celor care au scris inaintea mea.
Fratele a fost dat in judecată în baza procuri, menționez că în baza acestei procuri in 2013 instanța admite în parte cererea si da câștig de cauză asociției dar suma e doar 20% din suma cerută, și penalizări 0.
După cum am spus in acel act de vânzare cumpărare la cumpărător e trecut X-căsătorit, cetătean român cu domiciliu in Troidorf,Germania, identificat cu pașaport tip.P nr.....emis de Poliți Iași.
Pentru a putea acționa in judecată proprietarul trebuie să am adresa acestuia.
In speranța că m-am făcut ințeles vă mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Restante mari la intretinere - ce poate face asociatia de proprietari automobilistul automobilistul Buna seara, la scurta vreme dupa ce am achizitionat un apartament am avut bucuria sa constat ca lucrurile nu stau taman bine cu administrarea blocului in care ... (vezi toată discuția)
Apartament executat silit - cine suporta cheltuielile de intretinere? gabi_69 gabi_69 Buna ziua! Locuiesc intr-un apartament de 3 camere intr-un bloc cu 10 apartamente pe scara (3 si 4 camere). Apartamentul de pe acelasi palier cu mine (etaj 2) ... (vezi toată discuția)
Cum se recupereaza o locuinta pierduta BogdanPL BogdanPL Va salut! In anul 2002 eu si mama am fost evacuati din apartamentul lui mama din cauza banilor la intretinere ea avand pensie mica la vremea respectiva iar ... (vezi toată discuția)