In anul 2002 eu si mama am fost evacuati din apartamentul lui mama din cauza banilor la intretinere ea avand pensie mica la vremea respectiva iar eu indemnizatia de handicap tot mica. Din cauza lipsei de bani nu am putut sa ne judecam la tribunal caci executorul de caz cat si administratora au mancat banii de apartament iar noua ni sa dat nimica toata din banii luati dupa ce a pus apartamentul mamei mele la vanzare. Se mai poate face ceva acum si care ar fi pasii? Sunt mai multe persoane in Romania care cred ca au avut probleme de acest gen. Va multumesc pentru raspuns!
Nu se recupereaza.
iar de contestat, trebuia sa fi contestat executarea atunci ( daca gaseati motiv), nu dupa 15 ani.
Acuma nu mai are rost sa va zic, dar tot zic, ca trebuia sa il puneti in vanzare dvs apartamentul , ca sa va ramana ceva mai mult dupa ce plateati intretinerea, asta ca sa nu mai " manance" si executorul bani , v-ar fi ramas . Si ca sa va ramana si mai mult, trebuia sa il fi vandut imediat ce vedeati ca nu va mai permiteti cheltuiala cu intretinerea lui.
Daca bunul imobil a parcurs procedura de executare silita pe care dv in termen legal nu ati contestat-o ,nu se mai justifica sa desfasurati demersuri pentru recuperarea acestuia
Daca ati acumulat debite la asociatia de proprietari pentru recuperarea carora care ati fost actionati in instanta,bunul imobil a fost supus procedurii de executare silita,nu a fost vandut la echivalentul pretului pietei
Asociatia de proprietari a actionat in instanta pentru recuperare debit X,pentru care imobilul a fost executat silit,astfel ca presedintele si administratorul au primit de la executor strict suma cu care a fost adjudecat imobilul cu care eventual a fost acoperit debitul acumulat de dv la asociatia de proprietari