avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 965 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Copie de pe un inscris depus la dosar
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Copie de pe un inscris depus la dosar

Va rog sa ma ajutati cu o lamurire in urmatoarea problema. Am avut un proces care s-a judecat la instanta de fond. Inainte de pronuntare, partea adversa a depus la dosar concluzii scrise. Avocatul meu, insa, nu a considerat important sa-mi aduca la cunostinta acel inscris, iar acum, dupa ce am terminat procesul, in niciun caz nu se va deranja sa-mi dea o copie de pe acel inscris. Problema este ca locuiesc in celalalt capat al tarii fata de localitatea unde este instanta de judecata si nu pot merge personal. Va rog mult sa-mi spuneti daca exista vreo cale sa obtin o copie de pe acele concluzii (in conditiile in care este exclus sa merg personal sau sa utilizez avocatul pe care l-am avut). Asadar,ma intereseaza numai acele concluzii. Va multumesc mult
Ultima modificare: Luni, 21 Martie 2016
OctavianRadu, utilizator

Alte discuții în legătură

Depunere concluzii la dosar VictorDobr VictorDobr Buna ziua, vă rog mult să mă ajutaţi cu o lămurire la următoarea problemă. Am depus o cerere de intervenţie principală în cadrul unui proces. ... (vezi toată discuția)
Posibilitate contestare cheltuieli de judecata exagerat de mari si nejustificate Cryss68 Cryss68 Pe fond partea adversa si-a rezervat dreptul de a solicita cheltuieli de judecata pe cale separata. Noi am pierdut procesul. Am facut apel, am pierdut si ne-am ... (vezi toată discuția)
Cale de atac - pot schimba avocatul, pot prezenta alte inscrisuri? t_zdru t_zdru exista vreo modalitate ca in perioada care incepe de la sedinta de apel pina la pronuntarea sentintei ( o saptamina) de schimbare a avocatului sau de ... (vezi toată discuția)