avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 854 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Depunere declaratie impozit pe apartament
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Depunere declaratie impozit pe apartament

In apartamentul meu exista 2 sedii de firme, din care una este inactiva de 7 ani si cealalta fara activitate economica tot de 7 ani , precizez ca nu am legatura cu firmele. Nu se deduc cheltuielile, nu s-au desfasurat niciodata activitati de niciun fel in apartament. La fisc mi s-a spus ca nu e cazul sa depun aceea declaratie pentru impozit. E corect ? Nu as vrea sa ma trezesc cu datorii.

Alte discuții în legătură

Sediu firma 2016 Newstraffic Newstraffic Buna ziua , detin o societate pe care momentan nu mai lucrez , am un contract de comodat pentru sediu intr-un apartament si doresc sa stiu daca se va mari ... (vezi toată discuția)
Dizolvarea societate ContSters135817 ContSters135817 Buna ziua.Acum 3 ani mi'am deschis o societate comerciala, insa aceasta societate comerciala nu a functionat niciodata-am deschis'o pt ca eram student si ... (vezi toată discuția)
Activitate pe firma inactiva stefanl760 stefanl760 buna ziua,o firma declarata inactiva de catre anaf pentru sediu expirat ,mai poate desfasura activitate in continuare?mentionez ca nu indeplineste conditiile ... (vezi toată discuția)