avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Plecarea de acasa
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Plecarea de acasa

Am 17 ani jumatate in luna octobrie implinesc 18 ani . Vreau sa ma mut in Bucuresti dar tatal meu nu ma lasa . Am unde sa stau acolo . Politia ma poate aduce acasa ?
Cel mai recent răspuns: Ionut1998 , utilizator 10:26, 23 Martie 2016
La varsta asta , nu va mai pot obliga parintii sa stati in casa lor. Politia la cererea lor doar se asigura ca sunteti bine, nu sechestrat pe undeva, nu se baga sa va aduca acasa. Daca se vor adresa judecatoriei, pana se termina judecata, faceti 18 ani si actiunea ramane fara obiect.. Aveti insa in vedere ca si viceversa e valabil, dupa ce impliniti 18 ani si daca nu mai urmati cursuri de zi ale unei scoli, pot sa refuze sa va mai primeasca daca ati vrea sa va intoarceti.
Cumpaniti bine mutarea inainte.
Eu am terminat cursurile in Uk ... Deci cu scoala nu am probleme . Doar ca eu vreau sa plec din Bacau la Bucuresti sa imi continui acolo activitatea sportiva . Va multumesc .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot pleca de acasa la 17 ani? Georgiana Elena Georgiana Elena Buna ziua! Pot sa plec de acasa daca am 17 ani si 4 luni? Vreau sa ma mut impreuna cu prietenul meu , el are 18 ani , a terminat liceul si are un loc stabil de ... (vezi toată discuția)
Vreau sa plec de acasa la 17 ani si 3 luni,se poate? mayasiartur mayasiartur Am 17 ani si 3 luni,si vreau sa plec din casa alaturi de prietenul meu,sa ne facem viata noastra.Acasa nu pot ramane deoarece parinti mei sunt de acord cu un ... (vezi toată discuția)
Pot pleca de acasa la 17 ani? Elena Delia Elena Delia Buna ziua, sunt din Bucuresti si am nevoie doar sa imi raspundeti la niste intrebari, pentru ca nu imi permit sa platesc un avocat... dar va rog sa cititi ... (vezi toată discuția)