avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 298 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit apartament sediu cabinet europarlamentar
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit apartament sediu cabinet europarlamentar

Am un apartament pe care l-am inchiriat unei persoane care si-a declarat spatiul ca sediu pentru cabinetul de europarlamentar. Utilitatile le achita chiriasul si sunt deduse pe firma care ii apartine.
Va rog sa-mi spuneti daca, conform noului cod fiscal, eu ca proprietar, sunt obligat la plata unui impozit majorat pe cladire. Mentionez ca platesc deja un impozit, conform contractului de inchiriere inregistrat la Administratia Finantelor Publice de sector.
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Va rog ajutati-ma: inregistrarea facturilor de utilitati daca spatiul este inchiriat ElenaComanescu ElenaComanescu Buna sera, Am si eu rugamintea sa imi spuneti cum se procedeaza cu facturile de utilitati daca noi am inchiriat un spatiu cu contract si facturile de ... (vezi toată discuția)
Factura utilitati ORIONIMPEX ORIONIMPEX Sumele incasate pentru factura de utilitati de catre proprietar -persoana fizica de la chirias -persoana juridica ,conform contractului de inchiriere aql ... (vezi toată discuția)
Impozitul pe a doua casa zuchini zuchini Am in proprietate doua cladiri,a doua cladire e inchiriata in intregime unei firme ca sediu de firma in baza unui contract de inchiriere incheiat in forma ... (vezi toată discuția)