avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Bilet la ordin
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Bilet la ordin

Buna ziua. Un furnizor ne cere emiterea unui bilet la ordin in alb. va rog, imi puteti spune ce anume completez pe bilet? va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Marian Trutan , Contabil 08:37, 23 Martie 2016
Sa nu faceti greseala de a da bilet la ordin in alb,semnat . Biletul la ordin il completati odata cu sosirea marfii si a facturii ce o insoteste,cu valoarea acesteia,nimic altceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bilet la ordin in alb ! PaulBogdan PaulBogdan Buna ziua, ma confrunt cu urmatoarea situatie : - sunt patronul unui magazin de imbracaminte/incaltaminte . Inainte de criza am luat de la o firma, pantofi ... (vezi toată discuția)
Care este diferenta dintre bilet la ordin avalizat si angajament de plata Gaita Cristina Gaita Cristina Care este diferenta dintre bilet la ordin avalizat de mine persoana fizica pt firma facut pt un furnizor si un angajament de plata tot pt acest furnizor?? Sunt ... (vezi toată discuția)
Recuperare creante Otilia B. Otilia B. Care este procedura de recuperare creante de la o firma in lipsa contractului de vanzare-cumparare cu aceasta , existand doar facturi? Pot primi cec-uri sau ... (vezi toată discuția)