avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 839 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Firma Cod Caen 6622 Asistent in brokeraj
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Firma Cod Caen 6622 Asistent in brokeraj

Buna ziua! Detin o firma cu alte coduri caen infara de 6622 pe care as vrea sa l introduc.Doresc sa devin asistent in brokeraj cu cod caen 6622(asa mi a zis ca trebuie sa fac brokerul meu pentru colaborare). Intre timp am aflat ca 6622 este cod unic.Nu ar fi problema asta pentru ca ori infintez o noua firma ori "o sa sterg celalalte coduri si o sa introduc 6622 sa fie unic ".Problema este ca am fost la camera de comert si la un birou de infintari firme si nimeni nu stie ce obligatii si ce conditii trebuie sa indeplinesc pentru 6622 cu sintagma Asistent in brokeraj. Sper ca poate stiti ceva despre asta.Eu am gasit in Legea 32/2000 si Oridinul 10/2007 numai despre Agent de asigurari diferite conditii(sa aiba vechime 1an,sa aiba asigurare de raspundere civila ,sa infintez 6622 cu sintagma Agent de asigurari,si etc), dar despre asistent in brokeraj nu am gasit nici un articol conrect cu ce anume trebuie sa indeplinesc. Multumesc

Alte discuții în legătură

Asistent boker in asigurari voxmaris voxmaris Ce conditii trebuie indeplinite pentru a infinta o firma avand activitatea de asistent broker in asigurari? Codul CAEN e 6622? (vezi toată discuția)
Inregistrarea asistentilor in brokeraj/ a agentilor in asigurari ellla_ ellla_ Va pun in discutie o problema de care m-am \"lovit\" : agentii si asistentii in brokeraj in asigurari, care pana acum ceva vreme se inregistrau ca PFI la ... (vezi toată discuția)
Poate un agent asigurari srl sa reprezinte mai multi emitenti de asigurari? georgemarinescu georgemarinescu Este posibil ca un agent de asigurari persoana juridica (SRL cu obiect unic de activitate) sa reprezinte/distribuie mai multe asigurari din aceeasi clasa emise ... (vezi toată discuția)