avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Intreprindere Individuala ce cod caen are nevoie ?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Intreprindere Individuala ce cod caen are nevoie ?

Buna ziua, daca o intreprindere individuala nu produce efectiv un produs de exemplu: pantofi, ci doar le modifica cu niste tehnici de vopsire accesorizare astfel devenind dintr-un produs standard un produs personalizat ce cod caen e nevoie? Avand in vedere ca titularul I.I ului nu produce efectiv produsul , ci il achizitioneaza si doar il inbunatateste ... Sa fie nevoie de o diploma care sa ateste vreun curs in domeniul productiei de incaltaminte ? Nu reusesc sa imi dau seama care ar fi calea legala .. Va multumesc anticipat pentru raspunsuri

Alte discuții în legătură

Coduri caen pentru intreprindere individuala Brigid Brigid Bun gasit. In cazul infiintarii unei intreprinderi individuale, cate coduri CAEN se pot asocia acesteia? Am citit pe internet informatii confuze, de la "cate ... (vezi toată discuția)
Alegere cod caen pentru crosetat Ral_uca Ral_uca Buna ziua, daca in cadrul unui club de dans pentru copii...langa receptie se gaseste un stand prin care se vand articole/ accesorii crosetate/ costumase dans, ... (vezi toată discuția)