avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Partaj

Buna ziua! De la divort (anul trecut), nu am facut partajul. Am hotarat sa-l fac prin judecatorie, deoarece nu exista intelegere, iar acum am aflat ca fostul meu sot a plecat acum o saptamana cu actuala sotie si copii acesteia in Spania . Am o intrebare: In lipsa lui se poate face partajul?
Cel mai recent răspuns: danyleca , utilizator 12:48, 21 Februarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se poate face si daca acesta nu se prezinta, insa este obligatoriu sa fie legal citat, pentru a avea cunostinta de proces si pentru a putea sa isi formuleze apararile
Îi cunoașteți adresa din Spania?
Nu-i cunosc adresa, au anuntat cu doua zile inainte de plecare. Am nevoie de adresa, nu? Adresa din Spania, nu cea din Romania....
Nu in totalitate... din pacate... Incerc sa o aflu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj in lipsa uneia dintre parti liliana_73 liliana_73 Buna ziua.Sotii divortati cu hot. jud. definitiva si irevocabila.In timpul casniciei au un imobil impreuna,imobilul este pe numele sotiei(numele sotului fiind ... (vezi toată discuția)
Divort AdrianaIrimia AdrianaIrimia Buna ziua, Sotul meu este plecat in Anglia din ianuarie, nu ne mai intelegem si am hotarat sa divortam dar el nu poate sa se prezinte. Nu avem copiii si nici ... (vezi toată discuția)
Divort ysm_nutzu ysm_nutzu vreau sa divortez dar sotia nu e in tara , imi trebuie avocat obligatoriu? (vezi toată discuția)