avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 208 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort

Buna ziua,
Sotul meu este plecat in Anglia din ianuarie, nu ne mai intelegem si am hotarat sa divortam dar el nu poate sa se prezinte. Nu avem copiii si nici avere de impartit. Care este ceea mai simpla modalitate de a divorta? Unde trebuie sa ma adresez.
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 18:16, 27 Septembrie 2015
Buna ziua,
Daca sotul este deacord poate sa formuleze in acest sens o imputernicire speciala pentru o ruda apropiata sau pentru un avocat si puteti divorta repede, prin acord, la judecatorie.
Doriți ca după desfacerea căsătoriei să vă păstrați numele dobândit la încheierea căsătoriei? Soțul este de acord cu acest aspect?
Doresc sa revin la numele de fata. Nu are la cine face imputernicire. Nu pot rezolva eu aici, fara el?
Puteți face ambii soți împuternicire unui avocat.
Dacă îi cunoașteți adresa din Anglia poate fi citat acolo. Dacă este de acord, așa cum ați spus, poate să trimită o întâmpinare prin care să să se declare de acord cu cererea dvs. Dacă nu cunoașteți unde locuiește, îl citați la ultima adresă cunoscută din țară.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divorț la tribunal Bombardier Bombardier Buna ziua,doresc sa divortez de soția mea care a plecat in Anglia,de pe 15 Martie 2013 care m-a lăsat de atunci cu 2 copii in vârsta de 9 ani respectiv 13 ... (vezi toată discuția)
Divort ioanaDD ioanaDD buna ziua,vreau sa divortez si nu stiu ce acte sunt necesare.Sunt casatorita de sase ani si am un copil de patru ani.Sotul fiind mereu in strainatate,noi ... (vezi toată discuția)
Divort fara acordul sotiei costehard costehard Buna ziua Ma numesc X, am 48 de ani si sunt din Bucuresti Doresc sa desfac casatoria si as dori sa fac o intrebare in comunitatea avocatnet in speranta ... (vezi toată discuția)