avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 416 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Pfa pentru meditatii
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Pfa pentru meditatii

buna ziua. as vrea sa-mi fac PFA pentru meditatii.
cat ar ajunge contributiile anuale? nu am mai dat meditatii si nici nu stiu daca voi avea elevi deci nu pot sa stiu ce venit voi avea. Nici nu vreau sa incep fara acte in regula. Cum se procedeaza in aceasta situatie? pot sa declar venit zero in primul an si abia dupa ce imi dau seama care este venitul sa il declar? exista vreo modalitate mai convenabila, mai usoara si mai ieftina pentru meditatii decat PFA? cat dureaza toata procedura? as vrea sa incep dupa ce termin concediul de crestere a copilului dar sa nu-mi ramana nici o luna de pauza intre concediu si PFA (sau alta forma)
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:51, 22 Martie 2016
1. Documentele necesare pentru înregistrarea în registrul comerţului, înregistrarea fiscală şi autorizarea funcţionării a persoanei fizice autorizate

[ link extern ]

2. CAEN - 8560 Activitati de servicii suport pentru invatamant

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen pentru meditatii bogdanboroghina bogdanboroghina care este codul CAEN pentru meditatii? Este nevoie de alte avize speciale (de ex. din partea MEC)? Multumesc (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil mariana55_ro mariana55_ro buna ziua ........momentan nu am servici ...sant profesoara si doresc sa dau meditatii in mod legal , as vrea sa stiu ce forma legala sa aleg si ce ... (vezi toată discuția)
Meditatii interzise prin lege? pappzelma pappzelma Buna ziua, As dori sa ma interesez daca meditatiile in particular sunt interzise prin lege ori daca profesorii sunt obligati sa-si declare veniturile obtinute ... (vezi toată discuția)