avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Iesire din indiviziune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Iesire din indiviziune

ce documente trebuesc ca sa pot vinde un apartament in care eu detin 5/8 si alte trei persoane 3/8 .Mentionez ca aceste trei persoane nu sunt de acord cu vanzarea acestui apartament
Daca ceilalti nu vor iesirea din indiviziune trebuie sa initiati o actiune in instanta de judecata.
Daca ceilalti coproprietari nu vor sa vanda , solicitati partajul judiciar prin instanta , atribuirea catre dvs. a imobilului, avand o cota mai mare , si veti fi obligat la plata unei sulte corespunzatoare catre acestia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj casa SICLING SICLING Va rog, dati-mi niste sfaturi, cu privire la urmatoarea situatie: detin in coproprietate (mai sunt inca 3 proprietari) o casa in Bucuresti (eu detin 50%). ... (vezi toată discuția)
Iesirea din indiviziune Maria Cazanaru Maria Cazanaru Buna Ziua, Va rog tare mult sa ma ajutati si pe mine sa ma lamuresc in urmatoarea speta. In urma succesiunii dezbatuta pe cale judecatoreasca, mama mea, ... (vezi toată discuția)
Problema tata fiica spirala spirala Buna ziua.Problema mea consta in felul urmator.Parintii au achizitionat un apartament cu 2 camere in 1993.Pe actul de vanzare cumparare ambii sunt trecuti.Erau ... (vezi toată discuția)