avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1250 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... UPC-ro refuza sa inchida contractul pentru furnizare ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

UPC-ro refuza sa inchida contractul pentru furnizare servicii internet conform perioadei contractuale

Buna Ziua,
Perioada contractuala a expirat in Ianuarie 2016. Am depus notificare de reziliere cu 30 de zile inainte de expirarea perioadei contractuale, deoarece in contract scria ca cererea trebuie depusa cu cel putin 60 de zileinainte de expirarea perioadei contractuale, contractul s-a prelungit succesiv cu inca 12 luni si marele furnizor de servicii de la noi din tara de servicii refuza sa reziliem contractul si mi s-a raspuns ca prezentul contract va fi prelungit automat pentru perioade succesive de cate 12 luniin situatia in care beneficiarul nu solicita incetarea contractului prin notificare scrisa cu cel putin 60 de zile inaintea expirarii termenului initial."
Mentiponez ca am primit acest raspuns dupa aproape 3 luni dupa ce am tot insistat sa primesc raspuns la notificare.
Cum trebuie sa procedez? Va multumesc anticipat!
Ultima modificare: Marți, 22 Martie 2016
anaan2016, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 19:59, 22 Martie 2016
Faceti plangere la anpc sa vedeti ca se razgandesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere / denumtare contract ContSters91171 ContSters91171 Buna ziua, Suntem un furnizor si avem contracte cu mai multi clienti, de prestari servicii online. Clientul plateste in baza contractului doar ce servicii ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract cu un provider de internet luciandan luciandan Buna ziua. Pun si eu in discutie urmatoarea situatie si as avea nevoie de un raspuns/parere. Am un contract la o firma de internet. Acum o luna de zile am fost ... (vezi toată discuția)
Denuntare unilaterala contract servicii inainte de termen vlahone vlahone Buna ziua, Am un contract pe persoana fizica cu un furnizor de aprovizionare apa care are prevazuta durata contractuala de un an si este specificat ca nu ... (vezi toată discuția)