avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Firmele de telefonie, net, cablu neplatite afecteaza ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Firmele de telefonie, net, cablu neplatite afecteaza imprumuturile bancare?

Buna. Am 2 conturi ne achitate la o firma de recuperare. Una la telefonie din 2008 de ne plata care nu m-au mai deranjat cu scrisori de vreo 2 ani+/- si una la televiziune mai recenta care i-mi vine regulat. Mentionez ca, la televiziunea ce am avuto m-am abonat din nou fara pic de problema. Acuma va intreb: Eu a-si dori sa accesez pentru un credit imobiliar pt o casa la sat in apropiere de Timisoara. Pot obtine un credit? Sunt bagat in baza de date la biroul de credit avand in vedere cele scrise mai sus? Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Haiduc-Viorel , utilizator 22:25, 25 Martie 2016
Puteti face o interogare la Biroul de Credit, ca sa vedeti situatia reala. Aveti dreptul la o interogare gratuita/an.Mai multe detalii aici:[ link extern ]
Biroul de credit este doar pentru bănci și alte instituții financiare, nu pentru servicii de telecomunicații. Dar există o altă bază de date unde v-ați putea regăsi.
Multumesc ptr raspuns. Asta am vrut sa aud. Am facut totusi o cerere la biroul de credite cum a scris utilizatorul de deasupra d-voastra (dar online) Vreau sa vad totusi, cine stie ce lucruri ascunse am fara sa stiu. Va multumesc frumos amandoura. P.S pentru cei ce vor sa faca o cerere, o gasiti aici. [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societate in insolventa ana monica ana monica Buna ziua, Am o societate comerciala cu o activitate de aproape un an de zile si unul dintre furnizorii principali ai societatii au bagat firma in insolventa ... (vezi toată discuția)
Biroul de credite Laura001 Laura001 Ma poate ajuta cineva cu o cerere de stergere (pt provident daca m au bagat ) catre biroul de credite ? Catre firma propriu zisa nu am cum sa trimit cerere de ... (vezi toată discuția)
Ati fi in stare sa donati 1 euro pt un caz umanitar? omenie omenie Cu acest subiect as dorii sa va prezint un caz! Este vorba de o familie care miau fost vecini 3 ani de zile... pe care viata ia lovit cu fel si fel de greutati ... (vezi toată discuția)