avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 496 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Impozitare tichete cadou care depasesc 150 lei
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Impozitare tichete cadou care depasesc 150 lei

Tichetele cadou peste limita a 150RON/eveniment/salariat acordate de angajator propriilor angajati cu ocazia Pastelui sunt impozabile? Se datoreaza contributii sociale( individuale si cele datorate de angajator)?
In CCM este prevazut ca se acorda tichete cadou cu ocazia Pastelui si este prevazuta si valoarea tichetelor cadou.

Alte discuții în legătură

Tichete cadou paste 2012 misuku81 misuku81 buna ziua, dorim sa dam tuturor salariatilor societatii cu ocazia Pastelui 2012 tichete cadou (valoare aproximativa 300 lei fiecare). In afara de ... (vezi toată discuția)
Tichete cadou SZABO PARASCHIVA SZABO PARASCHIVA DACA AM ANGAJATI NUMAI BARBATI, FARA COPII, POT SA LE ACORD TICHETE CADOU DE PASTE (vezi toată discuția)
Tichete cadou loredana1973 loredana1973 Buna ziua,va multumesc ca existati ! Am primit tichete cadou 100 ron,pe statul de plata mi s-a oprit impozit 16%,pentru aceasta suma.Este corect? LOREDANA (vezi toată discuția)