avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensionare anticipata
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensionare anticipata

va rod daca se poate sa ma ajutati cu o informatie legata de pensionarea anticipata.

ptr o femeie nascuta in 1955 cu o vechime in munca de 21 ani (nu stiu la femei se ia in considerare faptul ca a a avut 5 copii?),nu mai este angajata nicaieri...la ce varsta poate solicita pensia anticipata?

va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 21:49, 3 Noiembrie 2009
subiectul cu pensia anticipata si cei 21 ani lucrati nu-mi apartin mie..scuze dar este postat gresit pe spatiul meu de forum...si la numele meu de nasty...asa ca va rog sa nu luati in considerare acea intrebare postat de nasty cu cei 21 ani lucrati si culmea si 5 copii!! nasty care sunt eu ,am 34 ani lucrati si doar doi copii casatoriti .
- deci ca sa fiu bine inteleasa, sunt nascuta ,eu ,nasty, in 22.08.1955 am 34 ani lucrati ,deci stagiul de cotizare este ok...si doresc sa stiu daca ma pot pensiona anticipat anume cand mai exact si care este penalitatea la calculul pensiei...multumesc.

Ultima modificare: Marți, 3 Noiembrie 2009
nasty, utilizator
nasty:
V-am raspuns pe calalalt topic cu acelasi nume, deschis de dvs. Uitati-va acolo!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot iesi la pensie? alinabad alinabad IN MAI IMPLINESC 55 DE ANI. AM 3 COPII. CEI DE LA CASA DE PENSII MI-AI-U CALCULAT VECHIMEA SI MI-AU SPUS CA AM 35 DE ANI SI 2 LUNI. CAND POT IESI LA PENSIE? (vezi toată discuția)
Pensie Chitu Elisabeta Chitu Elisabeta O doamna nascuta in apr.1954,30 de ani vechime,am nascut 3 copii.Cand poate iesi la pensie anticipata.Multumesc (vezi toată discuția)
Pensie anticipata partiala oanaboros oanaboros Mama mea urma sa iasa la pensie anticipata anul acesta,dar din cauza ca acestea au fost sistate nu a mai apucat sa ia.Stiu ca din 1 ian.2011 va fi adoptata o ... (vezi toată discuția)