avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... construire birou fara fundatie , am sau nu nevoie de ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

construire birou fara fundatie , am sau nu nevoie de autorizatie de constructie?

Buna ziua, vreau sa construiesc un birou din panouri sandwich , dimensiuni 4x5m, acesta va fi pe amplasat ppe o placa de beton deja turnata de 5x10m, am sau nu nevoie de autorizatie de constructie?
Am fost la primarie si in principiu nu au stiut ce sa-mi raspunda, am fost la un birou de cadastru si proiecte case, doamna de acolo a zis sa-i dau drumu la constructie ca nu am nevoie de nici un fel de autorizatie ba chiar mi-a indicat ca langa ei are cineva o constructie asemanatoare si nu a avut nevoie de acte, motivand ca la nevoie respectiva constructie poate fi dezasamblata in cateva ore...

Alte discuții în legătură

Este obligatorie intocmirea unui proiect sau obtinerea unei autorizatii de constructie? dan_mihutiu dan_mihutiu Vreau sa construiesc in curtea casei mele (deci pe un teren proprietate personala)un sopron dintr-un schelet metalic din teava cu acoperis din ... (vezi toată discuția)
Amplasare container Lena123 Lena123 Buna ziua, Pentru a pune un container pt locuit pe un teren intravilan proprietate personala, intr-o comuna pe o suprafata de ciment nu cu fundatie ci turnat ... (vezi toată discuția)
Autorizatie sau nu? mihasim mihasim Doresc sa torn in fata unei camere de locuit un planseu de beton pentru joaca copiilor vara (3/3), fara piloni de sustinere , doar ciment. Am sau nu nevoie de ... (vezi toată discuția)