avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... amplasare container
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

amplasare container

Buna ziua,
Pentru a pune un container pt locuit pe un teren intravilan proprietate personala, intr-o comuna pe o suprafata de ciment nu cu fundatie ci turnat deasupra pe pamant, am nevoie de autorizatie de constructie? Autorizatia trebuie sa fie pentru amplasare container sau autorizatie de constructie? Daca este necesara autorizatie de constructie ce implica asta? (documente, etc..)
Multmesc
Cel mai recent răspuns: Lena123 , utilizator 08:34, 19 Februarie 2018
Ar trebui sa instiintati primaria din comuna, in scris, cu nr. de inregistrare/ data, despre intentia dvs. de a amplasa un container de locuit.
Pentru a solicita autorizatie de ctie. de la primarie aveti nevoie de un proiect intocmit de o firma autorizata. Este posibil ca pentru placa de beton pe care o veti turna direct pe pamant sa aveti nevoie de autorizatie de ctie. emisa de primarie.
Multumesc. Am sa fac o adresa catre primarie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amplasare container Lena123 Lena123 Buna ziua, Pentru a pune un container pt locuit pe un teren intravilan proprietate personala, intr-o comuna pe o suprafata de ciment nu cu fundatie ci turnat ... (vezi toată discuția)
.. bună ziua, vreau să torn în curte o platforma de beton (fără ... Georgeta 30 Georgeta 30 Bună ziua, vreau să torn în curte o platforma de beton (fără fundație) de 12 cm grosime, pe care v-or veni amplasate doua module de locuit, nu se ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am o casa mobila amplasata pe gradina si intentionez ... cedrick79 cedrick79 Buna ziua am o casa mobila amplasata pe gradina si intentionez sa fac o placa de beton pe care sa pun aceasta casa ma intereseaza daca am nevoie de ... (vezi toată discuția)