avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 262 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... amplasare container
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

amplasare container

Buna ziua,
Pentru a pune un container pt locuit pe un teren intravilan proprietate personala, intr-o comuna pe o suprafata de ciment nu cu fundatie ci turnat deasupra pe pamant, am nevoie de autorizatie de constructie? Autorizatia trebuie sa fie pentru amplasare container sau autorizatie de constructie? Daca este necesara autorizatie de constructie ce implica asta? (documente, etc..)
Multmesc
Cel mai recent răspuns: Lena123 , utilizator 11:27, 24 Aprilie 2018
Eu am vorbit cu cativa arhitecti si mi-au zis ca trebuie fundatie, ca sunt anumite legi/normative. Ca pana la urma este o locuita si ca trebuie si tot felul de avize ca la o casa normala.
Da, multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amplasare container Lena123 Lena123 Buna ziua, Pentru a pune un container pt locuit pe un teren intravilan proprietate personala, intr-o comuna pe o suprafata de ciment nu cu fundatie ci turnat ... (vezi toată discuția)
Amplasare containere de locuit profadeinfo22 profadeinfo22 Am cumparat doua containere modulare pentru locuit si le-am amplasat pe terenul proprietate personala, pe care nu am nici o alta constructie si nu il am ... (vezi toată discuția)
Pentru un teren intravilan agricol, care nu are carte funciara, se poate elibera autozrizatie pentru o constructie provizorie? dy.ciocan dy.ciocan Buna ziua, V arog sa ma ajutati cu un raspuns. Eu am tot cautat pe internet si nu am gasit un raspuns exact la problema mea. Am inchiriat un teren agricol ... (vezi toată discuția)