avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Anulare cheltuieli de judecata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Anulare cheltuieli de judecata

Problema mea este urmatoarea: intr-un apel la un proces prin care am solicitat daune morale mi s-a acceptat un procent din acestea, recunoscandu-se ca am fost prejudiciat, insa nu mi s-au acordat cheltuielile de judecata. Hotararea este definitiva. care sunt caile de atac si daca am vreo sansa sa le recuperez?
Cel mai recent răspuns: lis95 , utilizator 14:55, 23 Martie 2016
Buna ziua,
Nu mai aveti nimic de facut.
Pot deschide o actiune separata?
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se face recuperarea cheluielilor de judecata. Jair Jair Intr-un proces in care am castigat toate cele 3 faze, s-a emis o Hotarare Judecatoresca prin care se obliga Primaria Municipiului Bucuresti sa dea o decizie ... (vezi toată discuția)
Buna ziua!ce sanse sunt sa pot recupera cheltuielile de judecata ... Stergarel Stergarel Buna ziua!Ce sanse sunt sa pot recupera cheltuielile de judecata pe cale separata in apel daca aceasta mentiune s-a facut numai in incheierea de sedinta de la ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecata cornelia radoi cornelia radoi buna seara!revin la d-voastra cu inca o problema:in dec.2006 tribunalul prahova a dat o sentinta favorabila mie intr-un litigiu de munca pe care l-am avut cu ... (vezi toată discuția)