avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... litigiu cu erb retail services
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

litigiu cu erb retail services

in decembrie 2009 am facut un imprumut prin EFG pe atunci,pentru a achizitiona un computer de birou.Am platit ratele lunare dar dupa mai mult de un an mi-am dat seama ca tot ce platisem pana atunci nu erau decat dobanda si comosioane..Am continuat sa platesc pana in 2015 dupa care nu am mai primit extras lunar de la ei.
In data de 17 martie2016 am primit un plic de la ei prin care ma anuntau ca dosarul meu de credit a fost alocat unui executor judecatoresc si s-a declansat procedura de executare civila.dupa care la cateva zile am mai primit un plic cu instiintarea privind masura propririi si hotararea judecatoreasca pronuntata in data de 19 ianuarie 2016 de care eu nu am stiut nimic.Nu m-i se pare legal sa nu fii anuntat ca esti in proces cu '' X'' si sa primesti in plic o hotarare judecatoreasca definitiva fara cale de atac.
as dori un sfat cum as putea proceda sa contest aceasta hotarare,daca sa poate

Alte discuții în legătură

Raportare pe nedrept in biroul de credite Chilly02 Chilly02 Am avut un imprumut contractat in februarie 2015 la o banca. Am platit la zi fiecare rata, plateam unui agent. In data de 12 octombrie 2015 am platit ca de ... (vezi toată discuția)
Anaf-ul nu procedeaza corect ContSters384001 ContSters384001 Am avut o somatie si un titlu de executare emise in data de 9/03/2016 si au sosit prin factorul postal pe data de 17/03/2016 . Faptul ... (vezi toată discuția)
Buna dimineata,proprirea alexyxy alexyxy Am primit acasa un plic,din partea unei societati de recuperare credite,cu o hotarare judecatoreasca emisa de judecatoria Buftea prin care sunt instiintat ca ... (vezi toată discuția)