avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 885 soluții astăzi

Joi, 15 mai, are loc evenimentul - Sediul fix și sediul permanent: Controverse, clarificări și soluții pentru companii. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Anaf-ul nu procedeaza corect
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Anaf-ul nu procedeaza corect

Am avut o somatie si un titlu de executare emise in data de 9/03/2016 si au sosit prin factorul postal pe data de 17/03/2016 . Faptul ca au sosit dupa ce eu am achitat debitele m-au pus pe jar . Am achitat pe 11/03/2016 si am fost ieri la Anaf . Mi-au spus ca datoriile sunt achitate . Am 0 datorii .Insa plicul a sosit prea tarziu si panica creata mi-a distrus sanatatea . Este normal sa trec prin asa ceva ? Am platit datoria din initiativa mea pe 11/03/2016 . Nu am stiut ca pe 9/03/2016 ei mi-au facut somatia care mi-a fost adusa atat de tarziu , cand eu deja platisem tot ce aveam de plata . Normal era sa primesc instiintare ca nu mai am datorii .

Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:14, 19 Martie 2016
Au procedat corect. Din initiativa dumneavoastra trebuia sa fi platit cand inca erati in termen. Din moment ce au hotarat sa va trimita instiintare, erati oricum pe depasire. Cred ca de fapt termenul era pe undeva pe la sfarsitul lui 2015 sau ianuarie 2016 si acum vreti doar sa fiti putin carcotasi (rautacios).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salutare. am vandut o masina cu contract de vanzare cumparare ... cns777 cns777 Salutare. Am vandut o masina cu contract de vanzare cumparare pe 25-10-2023 si fiscal scos pe 31 -10- 2023. El pe 29-10-2023 a luat o amenda de parcare. Mie ... (vezi toată discuția)
Somatie de plata fara pv fara nimic. meka meka Recent am primit prin posta(nerecomandat) un plic cu o somatie de plata de la directia de taxe a primariei. Problema e ca e doar somatia de plata in care e ... (vezi toată discuția)
Plata amenda lipsa rovigneta/anuntare prin martor ,primire instiintare de la martor dupa 30 zile 180355 180355 Am primit o amenda lipsa rovigneta ,am circulat in luna 12 a 2016 fara rovigneta .Am fost instiintat la 23.05.2017 de catre un vecin ca a semnat la 8.05.2017 ... (vezi toată discuția)