avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... plata amenda lipsa rovigneta/anuntare prin martor ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

plata amenda lipsa rovigneta/anuntare prin martor ,primire instiintare de la martor dupa 30 zile

Am primit o amenda lipsa rovigneta ,am circulat in luna 12 a 2016 fara rovigneta .Am fost instiintat la 23.05.2017 de catre un vecin ca a semnat la 8.05.2017 un proces verbal prin care arata ca a fost martor cand factorul postal a adus un plic pentru mine.Mentionez ca in toata perioada 1.01/25.05.2017 nu am locuit la adresa. M/am prezentat la o trezorerie din Bucuresti sa platesc jumatate din suma si am fost refuzat ca pe plic scrie alta data de sosire in localitatea de domiciliu !!!
Ce pot face ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 14:22, 24 Mai 2017
Platiti intreaga suma. Legal v-a fost comunicat PV de contraventie, la adresa de domiciliu. Nu sunt prevazute in lege astfel de exceptii, cu vecini comunicatori.
Nu mai sunteti in termenul prevazut de lege,nu va revine decat varianta sa achitati integral c/v amenda

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda pt lipsa rovigneta Asterix83 Asterix83 Buna ziua. am si eu o intrebare in legatura cu amenda pt lipsa rovignetei. In luna aprilie 2023, din greseala/neatentie, am circulat in judet fiind surprins ... (vezi toată discuția)
Amenda cnadnr , art.27 oug 2/2001 razvanpopescu razvanpopescu Am luat amenda pentru ca nu am avut rovigneta . Amenda mi-a fost adusa la domiciliu, nu am fost gasit la domiciliu drept urmare, cel imputernicir de CNADNR a ... (vezi toată discuția)
Contestatie amenda parcare nepermisa zulg zulg Buna ziua. Am cateva intrebari. Am primit o amenda pentru parcare nepermisa. Daca amenda imi vine la adresa din buletin, insa eu nu locuiesc acolo, nu ... (vezi toată discuția)