avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... persoane chemate in garantie , de catre parat
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

persoane chemate in garantie , de catre parat

buna ziua ..

intr-o cauza , cand paratul cheama in garantie niste persoane , respectiv vanzator de teren, primarul , topograf primarie si comisie locala , acestia vor putea fi citati si audiati de catre instanta ? s-au vor fi interogati prin inscrisuri depuse la dosar ?
Vor fi instiintati ca sunt chemati in garantie ?
Au drept la o replica?
Ar trebui sa depuna si ei intampinari ?

Cum ar trebui sa procedez eu ,in calitate de reclamant ,sa fie si ei audiati in proces , fiindca declaratiile lor m-ar ajuta in proces ?

Ultima modificare: Joi, 24 Martie 2016
radu16, utilizator
Cel mai recent răspuns: radu16 , utilizator 07:57, 25 Martie 2016
paratul i-a chemat in garantie la al 2 termen , odata cu intampinarea depusa.
Nu am avut cum sa -i cer ca martori .
NU va trebui sa intervina si ei ,(chematii in garantie),, in proces printr-o intampinare , ?
Sunt trecuti in cauza ca si parati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chemare în garanþie HeniuV HeniuV În cazul în care pârâtul cheamă în garanţie un Minister, pentru ca, reclamantul să poată intra în posesia documentului pretins, iar această cerere ... (vezi toată discuția)
Solicitare interogatoriu parat radu16 radu16 buna seara ,,,cum trebuie sa solicit instantei ,chemarea la interogatoriu ,pentru un parat ? inmanez judecatorului solicitarea scrisa pentru ... (vezi toată discuția)
Anulare actiune: ce se intampla cu chemarea in garantie? smeagull smeagull Buna ziua. Reprezint parata intr-o actiune in pretentii. Prin intampinare am chemat in garantie un tert. Am timbrat chemarea in garantie pentru primul ... (vezi toată discuția)