avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 196 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Neachitarea despăgubirilor materiale periodice lunare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Neachitarea despăgubirilor materiale periodice lunare

In urma unei hotarari penale definitiva si irevocabila (tentativa omor art. 175 C.p.- art 20 c.p. rap la art 174 alin 1 c.p. - 175 alin 1 lit i C.p.) inculpatul a fost condamnat la 3ani 6luni inchisoare si plata unor daune materiale si morale cu care a fost de acord in delaratia de inculpat si a a unei despăgubiri materiale periodice lunare prin obligaţia de a da o suma , cu începere de la data de ianuarie 2010.Inculpatul a efectuat 2ani si 4 luni si a fost eliberat acum 5-6 luni si cu rea credinta nu achitat nimic din prejudiciu mai mult si-a trecut bunurile avute in posesie in proprietatea sotiei/fiicei (divort-partaj) si acum lucreaza la negru.

Ce plangere penala pot sa fac pentru neachitarea despăgubirilor materiale periodice lunare; si nerespectare unei hotarari judecatoresti ?
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 10:44, 24 Martie 2016
Se poate face o actiune pauliana in civil, prin care sa intoarceti in proprietatea sa apartamentul si sa il executati silit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce pot face in aceasta situatie? laur2013 laur2013 intrebare: Ce pot face in aceasta situatie daca raportul medico legal a fost emis la aprx. 4.5 luni de la comiterea faptei. Solutia pe scurt: Incheiere ... (vezi toată discuția)
Ordonanta lorilori43 lorilori43 as vrea sa stiu ce inseamna schimbarea incadrarii juridice din art.321 alin 1 vechiul cod si art 20 raplaart 174-175 alin 1 lit i vcp in art 375 NCP si art 32 ... (vezi toată discuția)
Concurs sau infractiune unica? law_and_order law_and_order Buna seara! am si eu o intrebare: daca o persoana savarseste o fapta care intruneste atat o circumstanta de la omor calificat cat si una de la omor deosebit de ... (vezi toată discuția)