avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 944 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... sfat succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

sfat succesiune

Buna ziua. Nu stiu cum sa fac. Dupa decesul bunicilor,au ramas 7ha pamint,care este dat in arenda la o firma din localitate. Sunt 6 mostenitori ,din care unul,nu prea ne intelegem cu el. De fapt nu eu,ci mama,nu se intelege cu el. Ceilalti sunt de acord sa vinda pamintul, dar nu se poate fara succesiune. Mentionez ca cel recalcitrant,nu vine nici la notar. Ce este de facut?
Cel mai recent răspuns: Roxana alina Stancu , Avocat 19:44, 24 Martie 2016
Buna ziua,
Va sfatuiesc sa va adresati instantei pentru dezbaterea succesiunii.
Alta solutie nu este daca nu doreste o dezbatere civilizata.
in acest caz, singura optiune ramane dezbaterea succesiunii in instanta si iesirea din indiviziune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune-mai multi mostenitori miris miris Buna ziua, Bunicii mei au avut 7 copii. - Mama (fiica bunicilor) a murit acum 14 ani, bunica a murit acum 5 ani fara a se deschide succesiune. Anul trecut ... (vezi toată discuția)
Dezbatere succesiune constantin cristian constantin cristian Buna ziua.Bunica din partea tatalui a detinut o proprietate formata din 1000mp teren intravilan si o casa de trei camere pe acest teren.Tata a fost singurul ... (vezi toată discuția)
Succesiune , se poate vinde un imobil fara acordul unuia dintre mostenitori sabrina1980 sabrina1980 Buna seara , ar putea sa se vanda un imobil fara acordul unuia dintre mostenitori ex tata si sora vrea sa vanda eu nu , o pot face fara mine ? (mama find ... (vezi toată discuția)